Stichting Spoenk nodigt jullie van harte uit voor een belevingsgerichte en muzikale voorstelling van Kinderliedjestheater Broodje Aap in kerstsfeer! Deze activiteit is speciaal voor kinderen/jongeren met een (ernstige meervoudige) beperking, hun ouders/verzorgers en jonge broertjes & zusjes.  


Broodje Aap

Broodje Aap speelt eigen liedjes op gitaar, aangevuld met bekende en minder bekende (kerst)kinderliedjes. Bij veel nummers wordt gebruik gemaakt van verschillende (percussie) instrumenten, attributen en handpoppen waardoor de liedjes zichtbaar en tastbaar worden.


Kleine groepen

Om maatwerk te kunnen bieden en veel 1 op 1 aandacht te kunnen geven aan de kinderen kiezen wij voor kleine groepen en meerdere voorstellingen. Op basis van de aanmeldingen delen wij de groepen in. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. De voorstellingen starten om 13.00 uur en 14.15 uur (bij voldoende aanmeldingen volgt een extra voorstelling om 15.30 uur). Jullie ontvangen te zijner tijd van ons een email met daarin het tijdstip van de voorstelling.

Na de voorstelling is er natuurlijk de gelegenheid voor een hapje en een drankje

 

Opgeven

Opgeven kan simpel via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Broodje Aap. Naam, leeftijd, aantal personen en eventuele bijzonderheden. Heb je nog vragen over deze activiteit dan kun je bellen met 06-18116244 (Talitha) of 06-10816071 (Marriëtte). Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 26 november.

Veel voorpret en tot 16 december!

Wanneer? Zondag 16 december 2018

Tijd: 13.00 uur en 14.15 uur (bij voldoende aanmeldingen volgt een extra voorstelling om 15.30 uur) Op basis van de aanmelding delen wij de groepen in.

Waar? School de Lans, Zutphensestraat 175, 6971 JR in Brummen

Kosten: Eigen bijdrage 1 euro per persoon

Alvast een kijkje nemen? www.broodjeaap.eu

Broodje Aap foto

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de NSGK!  www.nsgk.nl Een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend sámen leven - dat is het ideaal van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

 

facebook aankondiging