Beste ouders en belangstellenden, Gemeente Lochem, Stichting Welzijn Lochem, 2CU en Stichting Spoenk nodigen je graag uit voor de voorstelling 'Lastige Ouders' op 13 maart a.s. in de schouwburg van Lochem

Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde kan zijn

Deze bijzondere en persoonlijke voorstelling gaat over het leven met een verstandelijk gehandicapt kind. Actrice Marike van Weelden - moeder en ervaringsdeskundige - hield op verzoek van theatermaker Pieter Tiddens een dagboek bij over het leven met haar zoon Jons. Op basis daarvan maakten zij de voorstelling.

In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders met een verstandelijk gehandicapt kind centraal. Waarbij 'lastige ouders' met name wijst op de terugkerende ervaringen van niet-luisterende ondersteuners en de onbegripvolle omgeving. De voorstelling laat op een bijzondere, kritische maar ook humoristische wijze de spagaat zien van de ouders: zij zijn afhankelijk van de mensen om hen heen en van hulpverleners terwijl dat het soms juist zo moeilijk en ingewikkeld maakt.

Nieuwsgierig naar de theatervoorstelling?

Bekijk alvast de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZsfWe6blsGo&feature=youtu.be

Aanmelden kan via  https://www.welzijnlochem.nl/lastige-ouders/ of door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je ontvangt dan jouw persoonlijke toegangskaart(en).

Alle informatie over de voorstelling en avond staat in de onderstaande uitnodigingsbrief. 

Heel graag tot ziens op 13 maart!